Cykler & fritid Ikast


Cykler & Fritid Ikast er “din cykelfagmand” i lokalområdet og butikken med det største udvalg indenfor cykler til alle livets faser. Børn som voksne, transport som sport, og indenfor EL cykler er udvalget selvfølgelig også i top.

Hos os får du den cykel, der passer til dig og dit behov. Vi tager den tid det tager at få den tilpasset, og er samtidig også konkurrencedygtige i det meste, både indenfor udstyr og cykler.

I butikken møder du Ole og Marius, som begge er udlærte cykelmekanikere og Stig, som er ejer, og også selv laver klargøringer og reparationer af alle slags cykler.

Ingen opgave er for lille og selv komplekse opbygninger klares hurtigt, de fleste reparationer fra dag til dag. Der er altid kaffe på kanden og et smil på læben hos Cykler & Fritid Ikast. Værkstedet er en del af butikken, så der altid er liv og en oplevelse af aktivitet omkring dit besøg.

Alle i butikken har en ægte og dyb interesse i cykelsport, både på motions- og eliteplan, og har involveret sig som deltagere og/eller sponsorer i flere klubber i nærområdet.

Læg dit næste cykelkøb eller din næste reparation hos Cykler & Fritid Ikast.Cykelhandler/reparation
Nikolajsens Plads 5
7430 Ikast (indkørsel mellem Føtex og Kirken)

Tlf.: 23 36 48 37