Bredsgaard - din samarbejdspartner i dag og i fremtiden!


Bredsgaard A/S er din autoriseret Class Full Line forhandler og fører herudover en række anerkendte, professionelle mærker blandt andet Kuhn, Hardi, NHS Flismaskiner, JST, Scanregn, Stiga, Stihl, Simplicity og Ferris.

Disse mærker dækker hele landbruget og have/park-sektorens behov. Vi er endvidere medlem af Maskinhandler Indkøbsringen (MI) og kan derigennem tilbyde en lang række kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Bredsgaard A/S tilbyder stærke produkter, fordelagtige finansierings- og forsikringsordninger, velunderbygget rådgivning og en effektiv og topprofessionel eftermarkedsservice - vi gør maskinkøb, service, reperation og -vedligeholdelse nemt og overskueligt for vores kunder og medvirker til at forbedre kundernes egen effektivitet og konkurrencedygtighed.

Bredsgaard A/S ligger i dag med Danmarks billigste autoriseret værkstedstimepris på kun 450 kr. - og prisen er den samme om du lavet din maskine på vores værksteder, eller vi udfører opgaven hos dig. At have sin maskine på værksted er en tillidssag, hvilket vi har stor respekt for. Vores værksteder har en høj standard med veluddannede mekanikere, som løbende deltager i efteruddannelser og kurser for at få den bedst mulige viden inden for vores segment og produkter. Vores veludstyrede servicevogne er med til at sørge for, at din maskine kører igen – hurtigt og effektivt.

Bredsgaard A/S har endvidere egenproduktion af juletræsmaskinen TREE TECH - indehaver og konstruktør af TREE TECH Pakke- og Netmaskinen er Bent Hansen, der som selvstændig i mere end 15 år har arbejdet med produktion af løsninger og service indenfor maskiner til blandt andet skov-, entreprenør- og landbrugsbranchen.

Erfaringer fra sit branchekendskab til skov og juletræer er naturligvis inddraget og førte til udvikling af en maskine, som via en rationel og skånsom komprimering af træerne på paller, rationaliserer og billiggør transporten af træerne fra kulturen til salgsstedet.

Med TREE TECH Pakke- og Netmaskinen står man i dag med en kombinationsmaskine, som til fulde opfylder både kundernes og Bredsgaard A/S mål og intentioner. Samtidig er det vel at mærke et koncept, som set i forbehold til en manuel håndtering - sparer juletræsproducenten for ca. 40-50 % af omkostningerne til mandskab og traktorer i forbindelse med høst og transport af træerne.

Bredsgaard A/S beskæftiger idag 26 medarbejdere samt produktion ved underleverandører. Bredsgaard A/S er en god størrelse forretning, vi vil gerne være fleksibel og hurtigt indrette os efter tidernes skiftende krav.Bredsgaard A/S
Parallelvej 19
8620 Kjellerup

Tlf.: 89707089