Arena Midt Kjellerup


Velkommen til et spændende hus lige i midten af Jylland.
Arena Midt har siden åbningen i 2010 været et markant samlingspunkt for en bred vifte af aktiviteter. Vores unikke idrætsfaciliteter er meget iøjnefaldende, men det fleksible hus er også en perfekt ramme om koncerter, messer, udstillinger, konferencer, bestyrelsesmøder, firmaarrangementer, fester m.m.
Vi har rammerne, og er meget fleksible og lydhøre overfor jeres ønsker og idéer. Lad os sammen finde de rette løsninger for jeres næste møde, kursus eller konference.
For at få det optimale udbytte af en lang arbejdsdag er pauserne vigtige – både for krop og sjæl. Alt efter temperament kan et break bestå i en gåtur i de dejlige omgivelser omkring Arena Midt, boldspil i vores hal, eller måske et besøg hos sport Fitness.

Pakkeløsninger
Med en række All inclusive-løsninger har vi gjort det nemt at få et overblik over økonomien til jeres næste møde, kursus eller konference. I pakkerne har vi lagt alt det, der gør arrangementet til en succes. Lokaleleje, forplejning, AV-udstyr – med en All inclusive-aftale kommer der ingen ubehagelige overraskelser undervejs til jeres næste arrangement.
Eksempelvis tilbyder vi pakker med dag- eller aftenmøder, med mulighed for lækker morgenmad, frokost og aftensmad, hvor Terrasse Caféen kan byde ind med alt fra håndmadder til 5-retters gourmetmenu eller en overdådig buffet. Vi har naturligvis også tænkt på diabetikere og vegetarer.
Vi kan håndtere og servicere møder, events, messer og konferencer med forplejning og underholdning til et meget stort antal deltagere.
Teknik og udstyr
Arena Midt råder over alt indenfor super moderne AV-udstyr, projektorer, Smartboard, PC, lydanlæg og trådløst internet. Arenaen er indrettet og designet til konferencer/arrangementer som stiller store krav til lyd og lys. Vi har udstyret.Arena Midt
Hasselvej 15
8600 Silkeborg

Tlf.: 86869915