Fox & Hounds Scottish Pub


Fox and Hounds Scottish Pubs blev grundlagt i Holstebro i 1991 af skotten Simon Martin. Siden er de 2 pubber i Herning og Aabenraa kommet til. Hver pub drives individuelt og har sit eget særpræg. Alle har de dog det samme koncept, nemlig at sælge spændende kvalitets øl og whisky til det modne publikum og herigennem være med til at fremme øl- og whiskykulturen i Danmark. Dette kræver et lager, der er af aller højeste kvalitet samt et varieret og udsøgt sortiment.

I Herning tilbyder vi et stort menukort med spændende øl og drinks til fornuftige priser, ligesom vi selvfølgelig serverer kaffe specialiteter, the og varm chokolade.

Fox and Hounds er oprindeligt et familieejet selskab, hvilket symboliseres i vores logo, som forestiller en hund og en ræv, som nyder hinandens selskab foran den åbne pejs i Holstebro.

På Fox and Hounds har du mulighed for at slappe af i en ægte skotsk pub, når lejligheden sig byder. Det kan være midt i shoppingturen, før og efter en dejlig middag, en tur i byen med vennerne eller efter fyraften. Vort sortiment er normalt 15 forskellige fadøl, mere end 75 udenlandske flaskeøl og 89 forskellige whiskyer, ligesom vi har et stort udvalg af blends og drinks.

Vi har en hyggelig stemning med tændte stearinlys og et venligt og kompetent personale, som kan skænke en øl med respekt. I pubben arrangeres specialarrangementer som øl- og drinkssmagning, og der er ofte levende musik.Fox & Hounds
Østergade 17
7400 Herning

Tlf.: 97216966